Over Cochez Traiteur

jo voorpagina

Na mijn koksopleiding in Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) en enkele jaren ervaring in verscheidene sterrenrestaurants in België en Frankrijk, heb ik in 2001 onze traiteurszaak opgestart in de Vrijheidstraat 17 in Aalst.

Sinds de oprichting van de winkel proberen mijn team en ik, naast de meer klassieke bereidingen ook originele en verrassende gerechten voor te stellen.

Vandaag werken wij onder twee labels: Cochez for take away voor de afhaalgerechten en Cochez for events specifiek gericht naar bedrijven.

Al onze gerechten worden met de meeste zorg bereid, zodat wij u steeds hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsofferte voor uw etentjes, recepties, buffetten of zakenlunches met aangepaste wijnen. Deze kan u eenvoudig aanvragen via ons e-mail adres : cochez.traiteur@telenet.be. Mijn echtgenote Stephanie zal u graag alle nodige info verschaffen.

Wenst u even langs te komen om ideeën op te doen of om u van de kwaliteit van onze producten te vergewissen dan kan dat gerust van dinsdag tot vrijdag tussen 09u00 en 18u30 en op zaterdag van 09u00 tot 18u00. Zondag enkel afhaling van buffetten. Maandag is onze sluitingsdag.

Wij zien uw bezoek graag tegemoet.