Bedrijvenkaart

jo en team

Beste klant,

Hierbij vindt u ons aanbod specifiek naar bedrijven en evenementen gericht.

Steeds meer bedrijven en instanties wensen hun klanten of personeel culinair te verwennen tijdens evenementen. Om bij die gelegenheden succesvol te zijn, doet men best beroep op professionals.

Naast het ruim assortiment bereide gerechten dat via de winkel aangeboden wordt, kunnen bedrijven bij ons terecht voor de organisatie van hun bedrijfsevenementen : recepties, originele buffetten en walking dinners, behoren tot de mogelijkheden.

Elk evenement is uniek. Daarom wordt alles met zorg voorbereid en tot in de puntjes met de klant besproken zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. De culinaire afwerking is dan de kers op de taart die het geheel onvergetelijk moet maken.

Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U vindt in bijlage van deze kaart, onze referentielijst.

Om een goede service te kunnen garanderen, vragen wij u, tijdig te bestellen.

De kosten voor levering bedragen 0,90 € per km, prijs exclusief taksen.(deze prijzen kunnen op elk moment aangepast worden, gebaseerd op de sterk evoluerende prijzen op de oliemarkt.
De kosten voor levering van verwarmde gerechten bedraagt 0,65€/pp, exclusief BTW. Voor bepaalde materialen kunnen wij u een waarborg aanrekenen.