Dagschotels voor de maand mei

Weekmenu van 1 mei tot 4 mei

Dinsdag:
GESLOTEN
Woensdag:
Salade met perzik en tonijn
Donderdag:
Penne met tomatensaus en mascarpone
Vrijdag:
Heilbot met spinazie en tarwerisotto

Weekmenu van 8 mei tot 11 mei

Dinsdag:
Stoofvlees met appelmoes en krielaardappeltjes in de schil
Woensdag:
Kipfilet met pepersaus, broccoli en gebakken aardappelen
Donderdag:
GESLOTEN
Vrijdag:
Tongrolletjes met saffraansaus, spitskool en puree

Weekmenu van 15 mei tot 18 mei

Dinsdag:
Fricandon met natuursaus en groentenpuree
Woensdag:
Cordon bleu met champignonsaus, boontjes en gebakken aardappelen
Donderdag:
Wok met kip en noedels
Vrijdag:
Rouget met gegrilde groenten en Zuiderse puree

Weekmenu van 22 mei tot 25 mei

Dinsdag:
Braadworst met wortelstoemp
Woensdag:
Kalkoen met pepersaus, seizoensgroenten en gebakken aardappeltjes
Donderdag:
Varkensgebraad met graanmosterdsaus, seizoensgroenten en gebakken aardappeltjes
Vrijdag:
Zalmfilet met witte wijnsaus, jonge spinazie en puree

Weekmenu van 29 mei tot 31 mei

Dinsdag:
Vol au vent met puree
Woensdag:
Caeser salade
Donderdag:
Thaise balletjes met groenten en noedels