Dagschotels voor de maand maart

Weekmenu van 5 maart tot 8 maart

GESLOTEN NAAR AANLEIDING VAN CARNAVAL

Weekmenu van 12 maart tot 15 maart

Dinsdag:
Cordon bleu met pepersaus, broccoli en gebakken krieltjes
Woensdag:
Kippebrochette met frittata, boontjes en kerstomaatjes
Donderdag:
Hamrolletjes met witloof en puree
Vrijdag:
Pladijsfilet met schaaldierensausje en spinaziestoemp

Weekmenu van 19 maart tot 22 maart

Dinsdag:
Rundstong in Madeirasaus met puree
Woensdag:
Balletjes in tomatensaus met natuuraardappelen en boontjes
Donderdag:
Groentenburger met gegrilde groenten en pasta
Vrijdag :
Tongrolletjes met getomateerde wijnsaus, dragon, Parijse champignons en puree

Weekmenu van 26 maart tot 29 maart

Dinsdag:
Stoofpot van kip, tomaat, champignon, dragon en basmatirijst
Woensdag:
Varkensgebraad met erwtjes en wortelen en natuuraardappelen
Donderdag:
Wok met rundsvlees en noedels
Vrijdag :
Steenbolkfilet met knapperig korstje, gestoomde koolgroenten en pilafrijst